szeretetvarázs akció 2010 nyara

Kedves Szeretvarázsosok!

Szeretettel kérünk mindenkit, aki teheti csatlakozzon hozzánk, és segítsen a 2010 nyarán árvízkárokat szenvedett családok gyermekeinek boldog perceket szerezni saját kezével készült ajándékokkal!
Az ajándékok gyűjtésében, valamint a rászorulókhoz történő eljuttatásban a Máltai Szeretetszolgálat a partnerünk. Bővebb információkért írj e-mailt!
Köszönjük!

Kató

2008. július 17., csütörtök

ezek közül választhatsz!

Felteszem a kiteket, gobelinket, egyéb kellékeket, válassz, ird meg, és küldöm!
Köszönöm! Zsuzsa

Ami alapanyag ezeken kivül van, és kérhető: karácsonypiros és karácsonyzöld 14-es AIDA, és ugyan ezen színekben 27 countos Zweigart Linda, 16 countos AIDA, fehér és platinum színben,
14 countos kék kockás fehér AIDA , képet is találsz! valamint világoskék, piros, bézs, krémszinű és vajszinű Aidák, Rico karácsonyi teritőhöz vászon, Zweigart kész terítők, (Bellana vászonból)
és még van kötőfonal is!
Jó válogatást!




































































6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Gomen kudasai.

Névtelen írta...

Alla hu akhbar!!!

Névtelen írta...

that's way too cool.

Fauna írta...

Nem lehet tenni valamit a szpemelők ellen? :(((

A tigriseset jól látom, hogy gobelin? Arra fáj még a fogam, csak nem tudom, hogy belefér-e az időbe (szeptemberig), mert elég lassan varrok.

Jucus írta...

Zsuzsa, látom vannak anyagaid. A blogomban szereplő duci állatkákat szeretném párnának megcsinálni. Ha ezekhez tudnál választani valami hozzáillő anyagot, akkor 1-2 párnára való jól jönne.Itt tudod megnézni, mert akkor hagyatkoznék az ízlésedre: http://pjutko.blogspot.com/
Már varrónőt is találtam, duci cica készülőben!

Amaranta írta...

Szia Zsuzsa!

Én zsebes fali tárolót vállaltam, de közben klassz toltartó mintát is találtam. Ha küldenél meghívót a hétvégén szerintem már tudnék mutatni majd. Fiús anyagot lehet, hogy kérek majd, esetleg bevállalok még keresztszemes párnát, vagy nem túl bonyolult képet.