szeretetvarázs akció 2010 nyara

Kedves Szeretvarázsosok!

Szeretettel kérünk mindenkit, aki teheti csatlakozzon hozzánk, és segítsen a 2010 nyarán árvízkárokat szenvedett családok gyermekeinek boldog perceket szerezni saját kezével készült ajándékokkal!
Az ajándékok gyűjtésében, valamint a rászorulókhoz történő eljuttatásban a Máltai Szeretetszolgálat a partnerünk. Bővebb információkért írj e-mailt!
Köszönjük!

Kató

2008. július 28., hétfő

Kérdés

Zsuzsa, támadt egy elvetemült gondolatom. Van egy pár pici kit-em. Szerinted elképzelhető, hogy a kislányok kedvet kapnak egy kis bökögetéshez? Mert akkor nagyon szívesen odaadom őket!

Ezekről beszéltem, képeslapok, kicsi képek, lógókák, hűtőmágnesek. Minden bennük van: többnyire aida, fonal, csipke, tű, boríték, mágnes, leírás... Ja, egy angyal is van, annak a fa "teste" is benne van.

3 megjegyzés:

Zsuzsa írta...

Szia Erika!

Aug. 18-án megyek kézimunka tábort tartani a Kovásznai otthonba, szívesen elviszem, ha felajánlod! Már kaptam egyéb felajánlást, plasztikot, cérnákat, és én is adok 180 db egyszerű kitet a gyerekenek!
Köszönöm! Zsuzsa

ercsu27 írta...

Hát ez nagyszerű! Plasztikom is van 10x10 cm-es 10 db, meg 50 db gobelinhez való kanava, az a kék-fehér csíkos, a méretük olyan 25x25 cm. Majd még feltúrom a szekrényt, valamennyi színes gyapjúnak is kell lenni ehhez.
A bolt címére postázzam?

Zsuzsa írta...

Igen, és köszönöm a lányok nevében!