szeretetvarázs akció 2010 nyara

Kedves Szeretvarázsosok!

Szeretettel kérünk mindenkit, aki teheti csatlakozzon hozzánk, és segítsen a 2010 nyarán árvízkárokat szenvedett családok gyermekeinek boldog perceket szerezni saját kezével készült ajándékokkal!
Az ajándékok gyűjtésében, valamint a rászorulókhoz történő eljuttatásban a Máltai Szeretetszolgálat a partnerünk. Bővebb információkért írj e-mailt!
Köszönjük!

Kató

2008. szeptember 12., péntek

Megyek a postára!

Ma útnak indul a csomagocskám!
Tartalma:
2 db lusta macska,
1 db teknőc,
3 db babzsák-foci,
6 db csomózott karkötő

Aki figyelemmel kísérte a korábbi fotóimat, az látja, hogy ezek a macskák nem azok a macskák. A következő történt velük: Egy nap férjecském azzal állt elő, hogy el kell mennie a keresztlánya születésnapjára - mégpedig most azonnal - és nincs semmi ajándék. Szó szót követett, és elkunyizta az egyik - már kész lusta macskát. Na erre a lányom kiverte a balhét, hogy persze, az Ilona megkapja az egyik cicát, akkor ő miért nem??? Szóval kénytelen voltam nekiadni a másikat. Így aztán az ajándékcsomagban két vadonatúj macska utazik...

A babzsák fociról pedig azt érdemes tudni, hogy sok helyen komoly sportként tartják számon - kettő vagy több személy játssza, és az a cél, hogy a labda sose essen a földre.
Sőt, egyéniben labda-zsonglőr világbajnokságot is rendeznek... Itt egy hihetetlen videó! És itt egy másik is!

Nincsenek megjegyzések: