szeretetvarázs akció 2010 nyara

Kedves Szeretvarázsosok!

Szeretettel kérünk mindenkit, aki teheti csatlakozzon hozzánk, és segítsen a 2010 nyarán árvízkárokat szenvedett családok gyermekeinek boldog perceket szerezni saját kezével készült ajándékokkal!
Az ajándékok gyűjtésében, valamint a rászorulókhoz történő eljuttatásban a Máltai Szeretetszolgálat a partnerünk. Bővebb információkért írj e-mailt!
Köszönjük!

Kató

2008. szeptember 29., hétfő

Sziasztok, szép napot kívánok mindenkinek!

Ma végre postára adtam a csomagomat. Az utolsó pillanatban de sikerült elkészülnöm sok mindennel, ha nem is mindennel. Zsuzsa, szeretnélek itt is megkérni arra, hogy amennyiben időd engedi készítsél kérlek egy fotót a csomagomról.
Készítettem egy puha cicás párnát olyan igazi belebújósat. Remélem hamarosan valaki ölelgeti majd:-) Készültek apróbb varrt karácsonyfára szánt díszek: hóember, karácsonyfa, szívecskék. Egy helyes kis cicalány amolyan marokba való. Egy aprócska hímzett karácsonyi képecske arany keretben egy másik képen pedig egy madárka van saját festésű anyagra hímezve. A csomagban van még egy doboz is szalvétatechnikával. Kincsesdoboznak szántam:-)
Örömmel készítettem minden darabot és bár tudom, hogy van még mit csiszolnom a technikámon:-)) remélem sikerül örömet szereznem a dévia gyerekeknek.
Csilla

2 megjegyzés:

Zsuzsa írta...

Szia CSILLA!

ITT A CSOMAG, HOLNAP FOTÓZOK! KÖSZÖNÖM! ZS

Csilla böködéje írta...

Jaj de jó! Köszönöm Zsuzsa.!
Üdv Csilla