szeretetvarázs akció 2010 nyara

Kedves Szeretvarázsosok!

Szeretettel kérünk mindenkit, aki teheti csatlakozzon hozzánk, és segítsen a 2010 nyarán árvízkárokat szenvedett családok gyermekeinek boldog perceket szerezni saját kezével készült ajándékokkal!
Az ajándékok gyűjtésében, valamint a rászorulókhoz történő eljuttatásban a Máltai Szeretetszolgálat a partnerünk. Bővebb információkért írj e-mailt!
Köszönjük!

Kató

2010. augusztus 11., szerda

Hírek!

A nagy nyaralások után végre sikerült beszélnünk is a Máltai Szeretetszolgálattal: Budapesten, Miskolcon és Győrben tudják vállalni a begyűjtést. Mivel az ország egész területéről érkezik sok adomány (építőanyag, berendezések, bútorok) ezért úgy beszéltük meg, hogy a mi "apróbb" dolgainkat csak október vége és november között fogjuk eljutattni. Talán ez akkor nagyon aktuális is lesz, hiszen utána már nemsokára karácsony lesz.
A pontos címeket is csak akkor tesszük közkinccsé, és akkor majd az lenne a legjobb, ha mindenki egyenesen a hozzá legközelebbi címre küldené az adományát.

Zsuzsa jelezte, hogy többen is felajánlottak alapanyagokat, Ő maga is!
Így eljutott hozzám egy nagy doboz, tele sok csodás varrnivalóval! A következő bejegyzésekben sorban felteszem őket, hogy lehessen válogatni, ki mit készítene szívesen.
1. Kérek mindenkit, hogy hagyjon kommentet a kiválasztott dolognál, majd
2. küldjön nekem egy mailt címmel és avval, hogy mit választott. Próbálok gyors és hatékony lenni, de lehet, hogy néha én is elcsúszok majd.
Esetleg az is szóba jöhet, hogy ezeket a Blogos találkozón személyesen is át lehet venni!!!
Addig is jó munkát kívánok!

Nincsenek megjegyzések: