szeretetvarázs akció 2010 nyara

Kedves Szeretvarázsosok!

Szeretettel kérünk mindenkit, aki teheti csatlakozzon hozzánk, és segítsen a 2010 nyarán árvízkárokat szenvedett családok gyermekeinek boldog perceket szerezni saját kezével készült ajándékokkal!
Az ajándékok gyűjtésében, valamint a rászorulókhoz történő eljuttatásban a Máltai Szeretetszolgálat a partnerünk. Bővebb információkért írj e-mailt!
Köszönjük!

Kató

2010. október 15., péntek

Zsuzsától kapott alapanyagok

Elnézést kérek mindenkitől a nagy eltűnésért: az irónia kedvéért mi is beáztunk, majd felújítottunk (bár ezt nem csak a beázás miatt.... ).
A Zsuzsa által küldött anyagokat, kiteket én elsősorban a Budapest környékieknek osztanám szét. (Ha jól tudom más térségekbe is mentek anyagok...)
Mivel ide már többedszeri próbálkozás után sem sikeült rendesen feltölteni a képeket, így inkább egy Picassa albumba mentek. Kérek mindenkit, aki jelentkezik valamelyikért, írja a kép alá, hogy az az általa kiválasztott anyag, vagy hímezni való, hogy a többiek láthassák mi szabad még, és mi nem. +Kérnék még egy mailt, hogy mihamarabb le tudjuk rendezni az átadást.
És talán azt is jó ötletnek tartanám, ha mondjuk az 1 településen élők összeszerveződnének. Ahova én járkálok rendszeresen: Érd, Budapest (Buda és Észak-pest), Szentendre, Pomáz, Budakalász.
Tehát itt az album.

Jött már több kérdés, hogy hova lehet küldeni a már elkészült adományokat. Mi azt beszéltük meg a Máltai Szeretetszolgálattal, hogy akkor küldünk csomagokat, ha már nagyobb mennyiségben, tömegben vannak. És akkor is csak novemberben, mert nekik is nagyon kevés a helyük, és mivel ezeket az adományokat karácsony környékén szeretnék szétosztani, így inkább mi legyünk türelmesek.

A megértést köszönöm!!!

6 megjegyzés:

Ankaaa írta...

Szia!

Pesttől kicsit messzebb lakom, de szívesen jelentkeznék hozzád, ha lehet. A pipacsos párnát szeretném megcsinálni, vagy bármelyik párnát, amelyiknek nincs az anyagára festve a minta.

Anikó

ankaaastar@gmail.com
http://ankaaastar.multiply.com/

Varga Györgyi írta...

Sziasztok! Én is jelentkeznék az ajándékkészítős akcióra (bár karácsony már elmúlt mire rátok akadtam :o( ). Ha még lehet, én az albumban a 26. képen található rózsás (nagymintás, csíkos) anyagból varrnék valami csajosat és szépet. Én sem Pesten lakom, de át tudom venni Pesten az anyagot! Üzenetet hagyhatsz nekem a www.angelpatches.blogspot.com -on.
Györgyi

Névtelen írta...

YANKEE CROSS STITICH.
Are you UNITEDDOGS?
Are you with SZERETETVARAZS and GUY?
Cause they got " ISSUES" in GEOGYPSY- GEOCOACHING and they got " ISSUES" with GEOLOGIE ARIZONA. Which means GEOTRIPPER got " ISSUES" , too.
And they got these " ISSUES" from TTAWAN.
TSDENO - ECTSST.
And these " ISSUES" are now ENORMOUS.
And they have to deal with GEOLOGIE GRAMMY & PAPILLON PRINCESS!
And the NULLY MP3 now got these " ISSUES" on TOMSTST with COPOOK.
Which ain't good at all for SOPHIE- MIA-
SHERYL CROW.
All that CONYANDO hit the FLY PU - RUTHIBELLE-
ISTANBUL!
And those " ISSUES" now have hit DASSAULT- DISNEY- RUSH the CRUSH with TELEANGE- ELLERYST - SYPENN!

Névtelen írta...

Wonderful goods from you, man. I have understand your stuff
previous to and you are just extremely wonderful. I really like what you have acquired here, really like what you're saying and the way in which you say it. You make it entertaining and you still take care of to keep it sensible. I can't
wait to read much more from you. This is actually a wonderful web site.
my webpage: Sexy blonde shows off her tits

Névtelen írta...

Sweet blog! I found it while surfing around on Yahoo News.

Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News?
I've been trying for a while but I never seem to get there! Appreciate it

My site ... virility ex

Julia írta...

Ha sido un placer visitar tu bloc, te invito a visitar el mío, i el nuevo post sobre la Pascua y sus dulces que te encantaran.
Espero que nos volvamos a ver y si no eres seguidora me encantaría que lo fueras, te espero en mi bloc elracodeldetall.blog