szeretetvarázs akció 2010 nyara

Kedves Szeretvarázsosok!

Szeretettel kérünk mindenkit, aki teheti csatlakozzon hozzánk, és segítsen a 2010 nyarán árvízkárokat szenvedett családok gyermekeinek boldog perceket szerezni saját kezével készült ajándékokkal!
Az ajándékok gyűjtésében, valamint a rászorulókhoz történő eljuttatásban a Máltai Szeretetszolgálat a partnerünk. Bővebb információkért írj e-mailt!
Köszönjük!

Kató

2010. augusztus 14., szombat

FELAJÁNLÁS

Az alábbi levelet kaptuk, ha valaki tud segíteni, az itt jelezheti:    eresde@freemail.hu

köszönjük!

Olvastam a net-en azt a felhívást, melyben saját készítésű dolgokkal is segítik az árvízkárosultakat.
Ehhez kapcsolódnék egy rövid történettel, melyben remélem, hogy a régi emlékek közül az Ön számára hasznos, lényegi információt is át tudom adni. Az esetleges időbeli csapongásért előre is elnézését kérem.
 
Szüleim öreg varró- és kötőműhelyében kellett takarítanom az elmúlt héten. Mivel már elmúltak 70 évesek, és ugyan jó egészségnek örvendenek, kicsi az esélye annak, hogy újra a gépekhez üljenek és beindítsák azokat. Mikor a 90-es évek elején abbahagyták vállalkozásukat, a kézihurkoló kisiparosságot, sok félkész dolog maradt meg.
Ezek többfélék. Vannak köztük pulóverek, cicanadrágok, ruhák, kendők. Mind kötőgépen készültek, általában kasmilon fonalból. A legtöbb össze van varrva, de hiányzik róla a paszpol (kézelő), rojt, a nyaki résznél a szegés. Általában ezek a hiányzó részek meg is vannak hozzá.
Ezeket a holmikat szívesen odaadnám, ha biztos lennék abban, hogy valaki tud segíteni az áru befejezésében, megvarrásában, és azok nem az enyészeté lesznek, hanem még valaki hordja is.  
Kérem, hogy mielőbb szíveskedjék visszajelezni arról, hogy van-e esély valami megoldásra, hogy hasznosulhasson a sok évvel ezelőtti munka.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Milyen kár, hogy erre a felajánlásra nem jelentkezett senki. pedig ezek használható holmik lennének. Megvannak még?

Julia írta...

Ha sido un placer visitar tu bloc, te invito a visitar el mío, i el nuevo post sobre la Pascua y sus dulces que te encantaran.
Espero que nos volvamos a ver y si no eres seguidora me encantaría que lo fueras, te espero en mi bloc elracodeldetall.blog