szeretetvarázs akció 2010 nyara

Kedves Szeretvarázsosok!

Szeretettel kérünk mindenkit, aki teheti csatlakozzon hozzánk, és segítsen a 2010 nyarán árvízkárokat szenvedett családok gyermekeinek boldog perceket szerezni saját kezével készült ajándékokkal!
Az ajándékok gyűjtésében, valamint a rászorulókhoz történő eljuttatásban a Máltai Szeretetszolgálat a partnerünk. Bővebb információkért írj e-mailt!
Köszönjük!

Kató

2008. október 7., kedd





kedves Szeretevarázslók!

Köszönöm a rengeteg csomagot! Ha nem jelzek, elnézést, naponta rengeteg érkezik! Itt megpróbróbálom követni, és jelezni! Aki kérte, fotóztam, felteszem!
Csilla, és Ejjkukk munkái következnek! A babás az Ejjkukké, a Csilláé pedig a cicás párnás, dobozos, fenyődíszes! Köszönöm!A baglyokat a Dominika hozta.
És mindenki másnak is!
Holnap (szerdán) kezdjük berendezni a kiállítást, és persze lesz, amit nem merek kitenni, mert kicsi, meg könnyen elvihető, meg mert szép. De mindeki munkájából próbálok kitenni!
Várlak benneteket, minél többen gyertek el!
17.-én szedem le az ajándékokat, és 19.-én indulok Dévára velük!
Ha valaki szeretne eljönni, és tud nekem segíteni kivinni, örömmel fogadom, az én autóm kevés lesz! Önkéntesek segítségével megoldom, de ha bárki szeretne részt venni a átadásban, nagy örömmel veszem!

2 megjegyzés:

Csilla böködéje írta...

Zsuzsa , köszönet a képekért és az önzetlen munkádért is. Sajnos a kiállítás messze van , de gondolatban veletek leszek.
Üdv. Csilla

Elizanikó írta...

A csoportunk nevében is köszönöm a munkádat. Azt a kérést szeretném tolmácsolni, hogy néhány fotóval örökítsd már meg az átadást ! Örülnének a lányok, ha látnák a gyerekek ragyogó arcát amikor megkapják az ajándékokat.