szeretetvarázs akció 2010 nyara

Kedves Szeretvarázsosok!

Szeretettel kérünk mindenkit, aki teheti csatlakozzon hozzánk, és segítsen a 2010 nyarán árvízkárokat szenvedett családok gyermekeinek boldog perceket szerezni saját kezével készült ajándékokkal!
Az ajándékok gyűjtésében, valamint a rászorulókhoz történő eljuttatásban a Máltai Szeretetszolgálat a partnerünk. Bővebb információkért írj e-mailt!
Köszönjük!

Kató

2008. augusztus 24., vasárnap











Nagyon szép, és tartalmas hetet tudhatok magam mögött. Most érkeztem meg Kovásznáról, ahol az Apor Vilmos Gyermekvédelmi Központban hímzőtábort tartottam 22 lánynak. A lányok különböző gyermekotthonokból érkeztek, 9-19 éves korúak. Ez volt számukra az idei nyaralás. Bízom benne, mind jól érezte magát, és emlékezetes lesz számukra is ez a gyorsan elrepült hét!
A keresztszemes hímzés alapjaival ismerkedtünk, könyvjelzőt, tűpárnát, szívpárnát , egyéb apróságot hímeztünk, és gyöngyöt is fűztünk. Nagyon intenzíven dolgoztunk, 9-1-ig, majd 3-6-ig.
De ez az idő olyan gyorsan eltelt, hogy még az udvaron a játék helyett is voltak akik hímezgettek a hintában ülve! Nagyon kedves, szeretnivaló lányok vettek körül, és nagyon hálás vagyok az kovásznai otthon vezetőinek, Noéminek, és Istvánnak a szeretetteljes vendéglátásért!
Köszönöm Ercsunak, Ityamomnak és Barbinak a lányoknak küldött kiteket, alapanyagokat! Nagyon nagy örömet szerztek vele! Köszönöm mindenkinek, aki mintát küldött!
Bízom benne, ezeknek a kedves aranyos lányoknak is jut az általatok készített, felajánlott ajándékokból!
Teszek pár képet! Szép napot mindenkinek!
És köszönöm a sok-sok szép készülő, és már elkészített ajándékot mindenkinek!
Zsuzsa

1 megjegyzés:

Orsi írta...

De helyesek ezek a gyerkőcök:)),biztos jó volt Velük:)