szeretetvarázs akció 2010 nyara

Kedves Szeretvarázsosok!

Szeretettel kérünk mindenkit, aki teheti csatlakozzon hozzánk, és segítsen a 2010 nyarán árvízkárokat szenvedett családok gyermekeinek boldog perceket szerezni saját kezével készült ajándékokkal!
Az ajándékok gyűjtésében, valamint a rászorulókhoz történő eljuttatásban a Máltai Szeretetszolgálat a partnerünk. Bővebb információkért írj e-mailt!
Köszönjük!

Kató

2008. augusztus 25., hétfő

elkészültek

Elkészült Irén kézimunkáinak a "befejezése" a szépséges gobleneket Ő készítette, én igyekeztem méltóan befejezni. Előtte meg készítettem 5 db tornazsákot tolltartóval (azokat már nem fotóztam le) és az itt látható két képet (amin nincs goblein). Most nálunk itthon nagy felfordulás lesz, így ezeket a munkákat postára adom, aztán ha még lesz időm szeptember végéig, akkor még elkészítem, amiket terveztem.




















3 megjegyzés:

Orsi írta...

Szépek lettek,ügyesen összedolgoztatok:)

Ametiszt írta...

Köszönöm Nana, hogy segítettél!
Nagyon tetszik a végeredmény.
És neked?

nana56 írta...

Nekem is tetszenek, egyedül a párna nem olyanra sikerült, ahogy elképzeltem, de azt szerettem volna, ha jó kis pihe-puha ölelgetnivaló. A puha anyagnak viszont tartása nem igen volt, remélem a betéttel majd jobban mutat, mint így, üresen.
Pakolászom össze a csomagot, de most a nagy pakolás alkalmával találtam még a gyerekeimnek olyan dolgait, amiket még bele akarok rakosgatni. Irdatlan méretű csomag lesz :-) már azon is gondolkodtam, hogy elviszem autóval, majd még meglátom.